Bine ati venit

 

Pe piata imobiliara romaneasca nu este necesar sa va adresati unui Broker autorizat, dar daca o faceti acest lucru va va aduce numai beneficii. Brokerii autorizati au o pregatire corespunzatoare, ofera servicii la un standard de minima calitate, raspund in fata unei Comisii de Etica in caz de reclamatie, au o asigurare profesionala si utilizeaza documente si contracte standardizate care respecta cerintele legilor privind proctectia Consumatorilor si va protejeaza de abuzuri.

Numele meu este Juan Morales, locuiesc in Bucuresti de mai mult de 10 ani si sunt Broker Imobiliar Autorizat.

Societatea noastra se dedica in principal intermedierii in inchireri sau vanzari-cumparari de locuinte expatriatilor, studentilor straini si societatilor straine.

Oferim servicii de calitate si lucram in circuit inchis, promovam proprietatile pe forumurile internationale sau direct, clientilor nostri.

In plus, societatea noastra gestioneaza si administreaza imobile, ocupandu-ne de tot ceea ce priveste proprietatea dumneavoastra.

Daca sunteti proprietar si doriti sa inchiriati sau sa vindeti, sau daca sunteti in cautarea unei locuinte pentru inchiriere sau cumparare va prezentam o optiune pentru a va economisi timpul, va oferim experienta noastra in piata si va dam cea mai buna solutie in cel mai scurt timp.

 

Multumesc

Juan Morales Jiménez

 

 

VANZARI -INCHIRIERI


Faceți clic pe imagine pentru a vedea ofertele noastre

PENTHOUSE- DUPLEX

wwFaceți clic pe imagine pentru a vedea ofertele noastre


PROPERTY MANAGEMENT


PARTNERS: